Els que no donen valor a la vida i prefereixen immolar-se per estendre la barbàrie del dolor i els assassinats de membres de la societat civil han colpejat novament una ciutat amb projecció mundial. Saben que és una forma explosiva de reafirmar la seva presència armada, una voluntat indomable d’imposar per la violència el seu domini mundial en nom d’un Déu com excusa.

Aquesta gent, per estendre la submissió al seu totalitarisme, ja han donat prou mostres en els darrers temps de la seva impietat, amoralitat, desig de destrucció de cultures, rebuig a les religions que parlen de pau i amor, i el seu compromís per la mort violenta i l’assassinat. Les accions terroristes són les seves formes de comunicació predilectes.

El Grup d’Estudis Polítics manifesta el seu dolor pels atemptats i actes terroristes que ha patit i pateix la societat civil des de 1974. El Grup d’Estudis Polítics apressa els dirigents polítics europeus a emprendre els acords necessaris per establir una coordinació policial i d’investigació europea, a més de les accions militars indispensables per a eradicar aquesta barbàrie, construint també les polítiques socials i culturals adients dins i fora d’Europa per a consolidar una societat mundial amant de la pau, respectuosa amb els drets humans, partidària del progrés social i de les llibertats.

http://grupdestudispolitics.com/

Març de 2016

ConteBCN Comunica
Balmes, 197, 1r D
08006 Barcelona
Tel: 932175650 – 628118333
info@contebcncomunica.com

NP- GEP. Crida a la Pau davant la brutalitat totalitària. 28032016