S’ha volgut mantenir Catalunya des de l’Estat en una situació de domini hegemònic i insolidari, de precarietat financera i competencial

El Grup d’Estudis Polítics s’adhereix a la campanya per la celebració del Referèndum d’autodeterminació de Catalunya iniciada finalment per la Generalitat de Catalunya amb la presentació de la data i la pregunta.

Han sigut moltes les maniobres polítiques del Govern del Regne d’Espanya per impedir la lliure expressió política del poble català per la determinació del seu futur status polític, econòmic, social i cultural.

Han sigut moltes les negatives a facilitar des del Regne d’Espanya la celebració d’un Referèndum pactat amb l’Estat espanyol que ha mostrat sempre la seva oposició política i incompliment reiterat de la seva obligació de reconèixer l’existència de la nació catalana.

S’ha volgut mantenir Catalunya des de l’Estat en una situació de domini hegemònic i insolidari, de precarietat financera i competencial que impossibiliten el seu lliure desenvolupament com a comunitat social i cultural ben definida.

El Grup d’Estudis Polítics se suma a les mostres d’adhesió i d’alegria de la societat catalana per l’anunci de la data i pregunta pel Referèndum, amb la seguretat de que aquesta decisió del Govern de la Generalitat, fidel al mandat democràtic rebut del poble de Catalunya, obre noves perspectives de creixement, solidaritat i benestar a la nació catalana.

http://grupdestudispolitics.com/

Barcelona, 9 de juny de 2017

ConteBCN Comunica
Tel. 628118333
info@contebcncomunica.com

NP GEP- anunci referèndum 09062017